Vintage fishing

13. marras, 2019

Katselin tuossa huutokaupan statisttiikkaa läpi. Ylivoimaisesti paras keskiarvo vaapuissa oli Jouko Niemivaaran Jan-vaapuissa. Sen jälkeen Kakkosena tuli niukasti Harry Vinnin pätäkät ja kolmantena Markku Kemppaisen vaaput. Kuvassa oleva sodanaikainen Tulos-vaappu meni rasian kanssa hyvin, mutta tavallisempia Tuulos-vaappuja sai paljon edullisemmin.

Aika hyvin oli kaivettu huutokaupan tarjonnasta harvinaisemmat kotimaiset vaaput esiin. Eihän niissä kovin montaa huutajaa ollut, mutta silti hinnat kipusivat ihan kohtuulliseksi.

#tulosvaappu #tuulosvaappu #vaappu #uistin #kotimainenvaappu #markkukemppainenvaappu #markkukemppainen #harryvinnihabanero #habaneropätäkkä #pätäkkä #kotimainen #suomalainen #suomalainenvaappu #kalastusvälinehuutokauppa #sodanaikainen #vintagefishing #vintagesportfiske #sportfishing #lustfiske 

 

 

10. marras, 2019

Eilinen kalastusvälinehuutokauppa Espoossa meni hyvin. Koskaan aikaisemmin Wanhat Wehkeet ja Wieheet Ry:n hutokaupaasa ei kaikki kohteet ole menneet kaupaksi. Nyt kuitenkin niin tapahtui. Edellisessä seuran tarjoushuutokaupassa jäi vain kolme kohdetta myymättä. Uusia jäseniäkin tuli seuraan useampi. Eli hyvää toimintaa on havaittavissa.

#huutokauppa #kalastusvälinehuutokauppa #vanhatkalastusvälineet #vintagesportfiske #vintagereel #sportfishing #lustfiske #happyangler #urheilukalastus #abugarcia #abufishingreel #

9. marras, 2019

Tänään 9.11 on juhlan aika. Kalastusvälinehuutokauppa Villa Elfvik Espoo, Elfvikintie 4. Näyttö klo 10.00 ja huutokauppa klo 12.00. Tervetuloa!

8. marras, 2019

Huomenna 9.11 on kalastushuutokauppa Villa Elfvikissä Espoossa. Katselin tuossa eilen huutokaupan listaa. Vain viidellä esineellä on mahdollisuus nousta yli 500 euron. Kuitenkin todennäköistä on, että vain yksi esine nousee yli tuon summan. Kuitenkin todella paljon on tavaraa, joiden hinnat nousevat 100-300 euron välillle. Katsotaan huomenna mitkä esineet nousevat korkeimmalle listalla.

#huutokauppa #kalastusvälinehuutokauppa #vintagefishing #abuambassadeur #abufishing #abusweden #abugarcia #vintageabureel #vintagereel #kalastusvälinekeräily #vanhatkalastusvälineet

6. marras, 2019

Enää kolme yötä kalastusvälinehuutokauppaan. Lauantaina myydään komea määrä vanhoja kalastusvälineitä Espoossa Villa Elfvikissä. Kuvan komea Ambassadeur 10000 C on huudettavien kelojen joukossa. Erittäin paljon on myös laadukkaita suomalaisia pienvalmistajien vaappuja tarjolla huutokaupassa. Tule mukaan huutamaan nyt lauantaina 9.11. Näyttö alkaa klo 10.00 ja huutokauppa klo 12.00. Järjestää Wanhat Wehkeet ja Wieheet Ry.

#abusvängsta #vintagefishing #vintagefishingreel #abuambassadeur #abuambassadeur #pienvalmistaja #vaappu #pienvalmistajanvaappu #sportfishing #urheilukalastus #sportfiske #vintage #vintagekeräily #vintagesportfiske #urheilukalastus #lustfiske