30. loka, 2013

Rautaa

Ensimmäiset kuvat ovat ilmestyneet syksyn kalastusvälinehuutokaupasta www.vanhaonki.com sivuille. Koska osa tavaroista on vasta kuvattu, niin vielä ei ole kisaveikkauksen aika.

 

Kuitenkin jo nyt pystyy sanomaan, että todella mielenkiintoista tavaraa on taas tarjolla. Metalliuistimia etsivät löytävät varmasti harvinaisia lohilappuja ja muita lohiuistimia. Kisa tulee olemaan niistä huutajien kesken kova, mutta sopuisa.

 

Se mikä kohoaa huutokaupan halutuimmaksi kohteeksi on vielä arvoitus. Olisiko jo metalliuistinten aika? Vai nouseeko Pylväläinen korkeimmalle, vai jälleen vanha mestari Virolainen. Yllättäjänä voi toimia myös Keminmaan Matisse . Savuverhon takaa on kuulunut huhuja, että mies voi pukata päällään huutokaupassa takaressun taulullaan. Työssä on kuulemma verkkosukkia, punaisia lyhtyjä Amsterdamissa, roikkuvia kieliä ja purevaa katsetta. Selvästi Dalin surrealismin hengessä tehty työ. Milloin mies kasvattaa metrin pituiset viikset? Kohta onkin Movember. Kysymyksiä on siis paljon ilmassa. Huippukeräilytavaraa on tarjolla sitä haluaville. Pitäisi muistaa vain määrän sijasta ostaa laatua. Sitä pitää vielä monta kertaa hokea ja korostaa itselle ennen huutokauppaa. Pitää nähdä tulevaisuuteen.

 

Listalla on myös paljon käyttökalastusvälineitä, kuten uistimia. Harvinaisia Nils Master Spearhead värejä on runsaasti tarjolla. Markku Kemppaisella on mukana näyttäviä töitä. Myös perhoja on lohensoutajalle. Kirjakeräilijöille on kirjoja ja pienpainatteita runsaasti. Vuoden paras kattaus.

 

Pitää käydä sivuilla kurkkimassa joka päivä, mitä uutta hyvää on tarjolla. Seuran Facebook sivuille on tullut jo kivasti tykkäyksiä eli yli sata, vaikka markkinointi aloitettiin varsinaisesti vasta eilen. Siitä on hyvä jatkaa ylöspäin.