16. huhti, 2014

Jälkipeliä

Viimeviikkoinen kisaveikkaus meni huonommin kuin aikaisemmin. Oikein vain 30/50. Kärkikymmenikkö sentään meni hyvin. Aika hyvin meni järjestyskin. Vain Herman Renforsin kalkkunasiipilippa puuttui kokonaan. Niissä kuulutan alkuperäistä kuntoa.

 

Huutokaupan suurimmaksi yllätykseksi nousi Väinö Rajalan liikennemerkki, josta maksettiin 300 euroa. Kuitenkaan kaikista ei saa läheskään tuota hintaa, sillä monet Väinö Rajalan pellit jäivät

40,-  hintaan. Rajalaan verrattuna E. Kososen pellin hinta 80,- oli hyvin kohtuullinen. Lohipeltejä oli myynnissä mukavasti. Ilahtunut olen myös LGH-vaappujen hintatasosta. Kaksi leimakiiltoista Leo Gunnar Hacklinin tekemää yksilöä nousivat mukavasti. Oli kyllä todella hienot tuotteet, melkein silmiä häikäisi. Täysin virheettömiä. Hinnat 121,-  ja 198,-  huutomaksun kanssa.

 

Omaan kokoelmaan huutokaupasta jäi eniten Erkki Virolaisen ja Markku Kemppaisen tuotteita. Oli niitä mukava katsella olohuoneen pöydällä. Muutama harvinainenkin malli. Syynä tulokseen oli se että niissä puuttui yksi vakio ostaja, joten hintataso jäi miellyttävän maltilliseksi. Joskus niinkin päin. Tosin Erkki Virolaisella oli selvästi eniten noteerauksia Top 50 listalla.