30. joulu, 2014

Hankintoja

Ostin viime yönä kaksi houkutuskalaa. Olin tosi tyytyväinen. Voisi tanssia pienet moovit. Vuoden viimeiset hankinnat. Jäi hyvä maku tästäkin vuodesta, vaikka aina välistä näyttänyt heikoltakin. Olen seurannut tätä tekijää jo pari vuotta. Omalaatuiset ja helposti tunnistettavat tuotteet. Erottuu muista tekijöistä. Sehän on se hyvän tekijän merkki. Värit ovat myös omaperäiset. Käsinmaalus tietysti. Folk Art tekijöiden ehdotonta kärkeä. Minulle paras puoli juuri omaperäiset värit ja kuviot.  

Toinen töistä on jopa minulle aika raju. Kuitenkin pitää hankkia erilaisiakin töitä. Nämä voivat nousta arvostuksessa myöhemmin. Tekijällä on erittäin hyvä kontrolli. Kuvannut kaikki työnsä. Lähettää mukaan kolme diskettiä, joissa on kuvattu kaikki hänen tekemät decoyt. Myös nyt tehdyn työn kaikki tekovaiheet on kuvattu. Loistavaa omistautumista aiheeseen. Ei tarvitse joskus arpoa, onko työ tekijän vai ei. Myös jokaisesta työstä löytyy pohjasta numerot, vuosi ja tekijän nimi. Jospa taiteilijatkin tekisivät näin. Ei tulisi enää niin paljon väärennöksiä.

Jos joku haluaa tilata tekijältä töitä, niin minulta saa yhteystiedot. Myös seuralle näitä voisi hankkia muutaman varastoon.

Kuva ei liity viime yön ostoihin. Kuvassa oleva työ on kotimaista valmistetta.