21. helmi, 2015

Seksileluja

Iltalehti ja Men´s Health antoivat neuvoja niille pariskunnille, jotka kainostelvat seksikaupassa vierailua. Anteeksi vain, mutta se sai minut hiukan pohtimaan aihetta.

Ensinnäkin naisen klitorista voi kiihottaa lehtien mukaan matkapuhelimella tai sähköhammasharjalla, kunhan ne muistaa pestä käytön jälkeen. Tarkoitetaanko nyt vanhaa Nokialaista vai Aplea? Entä Samsung? Meneeköhän puhelimet tämän jälkeen vaihtoon. Tässä on vääränlainen värinä. Entä sitten, kun koko laite leviää? Minne, no sinne. Eikö ole nolompaa mennä sairaalaan, kun seksikauppaan? Pitäisi saada se matkapuhelin ulos, kun siinä oli niin hyvä soittoääni.  Vielä nolompa olisi, jos se soisi täydessä bussissa. 

Hammasharja, hmmm. Kyllähän siitä varmaankin tulee ihan hyvä värinä. Mutta ensin sinne ja sitten suuhun. Ei oikein houkuttele. Tosin eihän tässä kohtaa kukaan puhu, että omaa hammasharjaa pitäisi käyttää.

Korvikepiiskat saa kuulemma keittiöstä. Siihen käy lastat ja kauhat. Tarkoitetaanko, nyt pientä kauhaa vai suurkeittiön kauhaa? Varmaankin jokaiselle maun ja tarpeen mukaan. Pitää kyllä sanoa, että olen vanhan koulukunnan miehiä. Minua ei nuo jutut kiinnosta. Olisi ikävää soittaa kauhoilla Pink Floydia tai Rollareita. Nää Domina-jutut ei kyllä iske yhtään kipinää, vaikka olisi kuinka ajankohtaisia. Näistähän kirjoitti markiisi de Sade Ranskassa jo 1700-luvulla. Sadomadokismi on saanut kasvonsa hänen nimestä.

Eiköhän kuitenkin olisi helpompaa poiketa jossain seksiliikkeessä. Uskon, ettei ne myyjät siellä ujostele asiakkaita. Vai kummin päin tämän piti mennä. Facessa mainostaa seksileluja Boutique Molly Lahdessa Kauppahallin 3 kerros. Siellä voisi käydä, jos Lahdessa päin vierailisi.  Niillä on ainakin kuvista päätellen yritystä. Siellä käynti ei ole varmaankaan kummempi juttu, kun uuden hammasharjan osto.