5. syys, 2012

Naiset

Naiset ovat ihania. Kuitenkin pitää sanoa, että he ovat tulleet ovelimmiksi, mitä he olivat niihin aikaan, kun minä kävin ulkona baanalla. En ole enää kova tanssimaan, enkä mielestäni ole ollut sitä nuorenakaan.

 

Ainakin sen opin viime viikonloppuna, etten laita krakaa kaulaan ensi kerralla ulkona ollessani. Oli nimittäin hiukan ahtaampi olo, kun kieltäydyin tanssimasta. Nainen veti krakasta ja minä tulin punaisemmaksi ja punaisemmaksi. Pakkohan sitä oli siinä vaiheessa luovuttaa. Tosin jos en olisi antanut periksi, olisi nainen vetänyt luultavasti elotonta nuottaa perässään.

 

Olo oli kuin kivikaudella. Roolit ovat vain vaihtuneet, ennen mies vei ja nainen vikisi. Nykyisin naiset vievät ja miehet ynisevät.

 

Nykyisin naiset ovat arvoituksellisia korkeine korkoineen, minimalistisissa hameissaan ja uljaine säärineen. Hajuvesi tuoksuu paremmalta, kuin puhvelin tuoksu vanhaan aikaan.

 

Eli jos menen joskus baanalle, niin jätän krakan kotiin tai hankin sellaisen taxi-miehen kravatin, jonka kuminauha joustaa mukavasti oikeista kohdista.