5. loka, 2017

Hyväntekeväisyyttä

Sukupolvi joka kulki paljain jaloin kaupungilla, kun ei ollut varaa kenkiin. He ovat nyt vanhainkodeissa, eikä moni ole heistä ole enää jäljellä. Vetääkö kukaan heidän jalkaansa villa tai muita sukkia? Onko aikaa, onko halua? Sosiaalipuolella on vielä Suomessa niin paljon tekemistä ja auttamista. Mikä on sinun auttamisen kohde kotimaassa? Haluatko auttaa?

Muistisairauksien määrä on kovassa kasvussa Suomessa ja maailmalla. Auta muistisairaita, tee hyvää.

Helsingin Alzheimeryhdistys ry järjestää perinteisen hyväntekeväisyyshuutokaupan 25.11.2017 Invalisäätiön auditoriossa Tenholantie 10 A.

Tavaraa huutokauppaan otetaan vastaan 7.10 10-12 Tenholantie 12 2 krs. Siinä bussipysäkin kohdalla. Onko sinulla ylimäräistä keräilytavaraa, taidetta, urheilun muistoesineitä ym. Nyt voit lahjoitta ne huutokaupaatvaksi muistisairaiden hyväksi.

Aion myös itse lahjoittaa tavaraa tähän huutokauppaan. Sinne on tullut jo taidetta, lasia, keramiikkaa, pelipaitoja ja Heidi Klumin myymälämainos. Kukaan varteenotettava keräilijä ei tule toimeen ilman Klumin hahmoa. Sitä ei löydy ihan joka keräilijältä. Vaimolla tiikerihousut ja miehellä oma mainostorso. Syysiltojen iloksi. 

Nyt kaikki mukaan hyvän asian puolesta!