7. joulu, 2018

Linnan juhlat

Linnan juhlat on taas pidetty, joten voimme jäädä odottamaan ensi vuoteen. Ilta-Sanomien kuningattareksi valiin Jaana Pelkonen. Hänen pukunsa oli hyvä ja tyylikäs, mutta väri turhan pääsisiäistipumainen omaan makuuni. Aja Kaasisella oli mielestäni hyvä yläosa. Sirkka-Liisa Anttilalla oli tyylikäs puku tällä kertaa. Hän on onneksi petrannut tyyliään vuosien kuluessa. 

Sininen on vaikea väri juhlapukuna suomalaisille. Se vie värit kasvoista ja iho näyttää hyvin kalpealta. Samoin käy usein vaaleanpunaisen värin kanssa. Sopii tummahiuksisille, muttei useimmalle suomalaiselle.

Tällä kertaa kiinnitti huomiota, että juhlissa oli monta yli 100-vuotiasta. Siitä pitää olla erityisen iloinen. Samoin luonnonkunnioittaminen ja kierrätys juhlissa teemana juhlissa on hieno asia.

#linanjuhlat #101 #Itsenäisyys #linnankuningatar #jaanapelkonen #arjakaasinen #sirkkaliisaanttila #juhlapuku #vaaleanpunainen #tummahiuksinen #suomalainen #juhlat #kasvot #satavuotias #kierrätys #luonnonkunnioitus #teema #pääsisiäistipi #vaaleansininen