28. huhti, 2021

Iltalypsy

Hallitus sopu löytyikin taas yllätten yhden nukutun yön jälkeen. Saarikko oli kuin uudesti syntynyt. Olipa taas yllätys, että verot nousevat Suomessa. Pitäähän sitä saada verotuloja etelän valtioilla.

Kyllä oli taas väliriihen anti aika heppoista tavaraa. Muutama ranskalainen viiva, eihän nyt suurelta avustusjoukoltakaan voi mitään suurellisempaa vaatia.

Tänään viisikko esiintui naureskellen Kesärannassa. Ehkäpä vappusimaakin oli nautittu jonkin verran sillä yhdelläkään ministerillä ei ollut maskia käytössä ja turvaväleistä ei ollut tietokaan. Taas näytetään mallia kansalle miten työllistetään ja ollaan esikuvana. Odotukset eivät olleet korkealla kehysriihen suhteen, mutta tuskin sitäkään saatiin. On tämä todella onnistunut kokoonpano, talousosaaminen ei ole kovinkaan korkealla tasolla.

#kesäranta #viisikko #nukuttuyö #hallitus #ranskalainenviiva #heppoista #heppoistatavaraa #väliriihi #ministeri #vappusima #esikuvana #työllistetään #eimaskeja #turvavälit #kansa #korkeallatasolla #talousosaaminen #naureskellen