Blogi

14. helmi, 2019

Eilen Kiasmassa tutustuin tähän viehkeään naiseen. Ensin luulin, että hän oli vain isokokokoinen mallinukke. Sitten säpsähdin, kun silmät kolisivat kuuluvasti räpsähtäessään. Olinhan juuri aamulla kirjoittanut tällaisista naisista. Pitäisiköhän pyörtää puheensa. Jos nämä kehittyvät tuntuvasti, niin olisihan nämä todella käteviä. Voisi ottaa mukaan tyttökaveriksi museoon tai lounaalle, Tai Tenolle syömään pannukakkua. Voihan olla,  että tekoälyllä varustetut naiset ovat tulevaisuuden megahitti maailmalla tai sitten ei. Pitäisiköhän ennakoida ja perustaa mallinukkejen korjausfirma, auki 24/7. Se on ainakin varmaa, että kestää tovin, kun niitä myydään marketissa tummelipurkkien vieressä 99,- hinnalla.

#tummelipurrki #tekoäly #mallinukke #portrait #tyttökaveri #museo #lounas #teno #pannukakku #korjausfirma #24/7 #marketti #kiasma 

 

13. helmi, 2019

Tänään käymässä eduskunnassa muistiseminaarissa Pikkuparlamentissa. Kuuntelin seminaaria ja otin valokuvia. Olisin halunnut kuulla enenmmän laadusta, valvonnasta ja apuhenkilöiden lisäämisetä, mutta kuulin pääasiassa desimaaleista. Desimaalit eivät auta, ellei laatu, valvonta ja tahto ole kunnossa. Asiasta syntyy vielä porua, kun nyt olemme päässeet alkuun.

#muistiseminaari #muisti #valokuvaus #pikkuparlamentti #poru #desimaali #hoitajamitoitus #edusjunta #parlamentti 

Kuvassa Kain Tapperin taidetta Pikkuparlamentissa.

13. helmi, 2019

Äijät käyvät koko ajan harvinaisimmiksi elämän merissä. Eilen tuli taas tieto yhdestä, kun porilainen Olli Lindholm siirtyi laulelemaan autuaammille kalavesille. Hän oli siitä erikoinen äijä, että hän osasi osoittaa tunteensa julkisesti. Tämä on aika harvinaista suomalaiselle miehelle. Ehkä tässä auttoi Ollin punkkaritausta. Tunteita on osattu esittää eri tasoilla ja kovuuksilla.

Kuolevatko äijät sukupuuttoon mammuttien lailla tulevina vuosikymmeninä. Iltapäivälehdistä olemme saaneet lukea kuinka James asuu mallinukkensa kanssa ja hänellä on tunteita sitä kohtaan. Iltasanomat kertoi eilen kuinka Henryn pakaroihin on lisääty 8,2 kiloa rasvaa, että perse näyttäisi isolta ja naiselliselta. Silikonit on hankittu jo aikaisemmin. Nämä ovat tätä uutta sukupolvea ja hyvin kaukana ainakin vanhan sukupolven äijistä. Lääkäreillä ei taida olla nykyään enää mitään etiikkaa. Tietysti nykyisin pitää olla suvaitsevainen.

On kyllä hienoa, kun äijä lähtee taivaaseen monot suorana. Kuolema nuorena on aina ikävää, mutta jos se pitää jotenkin tehdä, niin näin. Se on hienointa maailmassa, ainakin omasta mielestäni. Oikea aito lumivalkea joutsenenlento. Ei äijä sovi Esperin hoitokotiin lattiamopiksi makaamaan sänkyyn vaipat jalassa. Äijät syöttää huonoille hoivakotien omistajille osakepaperit syvälle kurkkuun.  Äijien pitääkin lähteä reteesti monot ojossa tästä maailmasta. Hyvää viimeistä matkaa Olli ja voimia omaisille. "Joutsenlauluun ei voi löytää enää laulajaa".

#ollilindholm #äijä #mammutti #dinosaurus #mies #naisellisuus #silikonit #pakarat #rasvareidet #suvaitsevaisuus #lääkäri #etiikka #hoivaala #hoitokoti #esper #osake #osakepaperi #lumivalkoinen #joutsen #joutsenenlento #meri #punkkari #joutsenlaulu

12. helmi, 2019

Tänään aurinko temmeltää koko voimallaan taivaankannella. On todella virkistävä keli ja innostaa tekemään töitä. Tosin paljon ennemmin olisi tuolla ulkona kuvaamassa. Onhan sitä jotain pahaakin ehditty jo tehdä. Kolme vai neljä lohiperhoa ehdin sitaista aamutuimaan. Ei kaikista ruminpia häkkyröitä syntynytkään. Koitan mietti lisääuusia värisävyjä perhorasiaan.

Kuvassa oleva Ryan McGinnerin teos on kuin aurinko. Täynnä väriä ja energiaa, joka saa mielen iloiseksi. Teos on kuvattu Emmassa.

#aurinko #lohiperho #perhonsidonta #valokuvaus #ulkona #värit #energia #emma #modernart #taide #taideteos #ryanmcginner #värisävyt 

11. helmi, 2019

Yllätin itseni ja lähdin kuitenkin hopea-aiheiselle kurssille illaksi. Kotiinpalattuani minua odotti Perhokalastus-lehti. Lehden sisältö on ihan mielenkiintoinen ja houkutteleva. Sisältö on selvästi parantunut uusissa käsissä ainakin omasta melestä.

Jotain kuitenkin puuttui lehdestä ja se oli ilmoitukset. Niitä pitäisi pakosti löytää jostakin, jos lehti meinaa menestyä. Nyt koko avaustajaporukka myymään ilmoituksia, hyvällä tai pahalla. Hyvät, pahat ja rumat. Toivottavasti kaikki järjestyy ja mainoksia löyty runsaasti. Samat mainostajat myös nettiin. Pakettihinta, niin kaikesta hyvä tulee. Tässä onnyt myös tukkureille haaste nostaa lehti uuteen kukoistukseen. Sen se olisi ansainnut.

Lehti kertoi kahden innokkaan perhomiehen kalastavan nyt pilven paremmalla puolen. "Jupe" Juha Lohi 1958-2018 ja Mikko Junttila 1953-2018 Toisen poismenosta en  ollut vielä kuullut. Mikko Junntila oli armoton perhonsitoja ja hänen perhonsa olivat hyvin mielenkiintoisia rakenteeltaan. Sellaista se on elämä, onneksi lohimiesten muistot elävät meissä kaikissa väkevinä.

#hopea #hopeakurssi #perhokalastus #perhokalastuslehti #lehtimainos #jupelohi #mikkojunttila