Blogi

23. helmi, 2020

Tänään oli komea ilma. Eilisen hurjan sateen jälkeen oli aamulla pienet lätäköt jäässä. Niissä oli luonnon omaa taidetta. Oli huippuilma kuvata Espoon Sunan taloja. Loppupäivä otettiin ihan lungisti ja sitten huomenna mennään taas tukka putkella.

#tukkaputkella #jäätä #huippuilma #lätäkkö #espoo #lähiö #suna #huomenna #hurjasade

22. helmi, 2020

Eilen oli taas studioperjantai. Valokuuvasin Viviä, joka on kuin kummityttö. Mukana oli myös hänen työkolleegansa Sofia. Aika helppoa kuvaamista, joten tuli suuri säkillinen hyviä kuvia.

#studio #studioperjantai #valokuvaus #portrait #kummityttö #työkolleega #studiokuvaus, photography #fotography #muotokuvaus

20. helmi, 2020

Mielestäni yksi Suomen upeimmista katumaalauksista on Aalto Yliopistolla Otaniemessä Espoossa. Se on tarkka ja täynnä yksityiskohtia. Se myös istuu hyvin Yliopiston yleiseen ilmapiiriin ja ihmisvilinään. Työn on maalannut amerikkalainen David Popa, joka asuu Espoossa.

#wallart #wall #streetart #aaltouniversity #alvaraalto #design #muotoilu #katutaide #sreetart #graffiti #sublimesart #streetshots #walkingtour #urbanart #artlife #streetphotography #helsinkistreet #streetphotographyhelsinki #streetgrammer #capturestreet #streetphotography #photography #fotography #fotografiska #davidpopa #otaniemi #portrait #muotokuva

 

19. helmi, 2020

Tänään luvassa aikamoista kiirusta. Onneksi on ihan mukavaa tekemistä, joten tämä ei häiritse ollenkaan. Aamulla kuuntelemaan yhtä luentoa. Sen jälkeen pitäisi ottaa lehteen kansikuva eräästä päivänsankarista. Illalla sitten lopuksi katsomaan kalastusvälineidenkeräilyseuran tarjousten avaustilaisuutta.

Eilen jatkoin kuvareporttaasin tekemistä Espoossa. Epäilenpä, ettei minkään talon purkua ole dokumentoitu niin tarkasti Suomessa.

#luento #potretti #valokuvaus #valokuvaaminen #kiirus #kiire #lehti #lehdenkansikuva #lehti #kansikuva #etusivunjuttu #photography #fotography #lifeline #helsinki #suomi #espoo #lähiö ##wanhatwehkeetjawieheet #kalastusvälinekeräily #vintagefishing #talonpurku #suna #kirstinharju #espoonhelmi #kerrostalo #hometalo #kuvareportaasin

18. helmi, 2020

Ulkona on pimeää, mutta taidan lähteä kuvaamaan Helsinkiin. Jos koittaisi mennä tarkkailijan asemaan. Voisi istuutua jollekin penkillä ja tutkailla mitä ymprärillä tapahtuu. Se voisi olla aika unettavan mukavaa tuonlainen katukuvaus. 

#katukuvaus #streetphotography #helsinkistreets #streetphotographyhelsinki #helsinki #streets #kadut #photography #fotografiska  #fotography #eira #penkki #tutkailua