Blogi

9. joulu, 2019

Joulua kohti mennään kovaa vauhtia. Suomi on saamassa uuden hallituksenkin. Monta kysymysmerkkiä säkenöi ilmassa. Kansalta ei paljon kysellä, vaan politiikan sisäpiiri ja hyvävelikerho tekee mitä haluaa. Jos joku olisi viikko sitten sanonut, että Antti Rinteestä tulee varapuhemies ja Sirpa Paaterosta tulee kuntaministeri, niin häntä olisi pidetty hulluna. Paatero teki nopean ihmeparantumisen. Suoraan sairaslomalta skumppalasin jalkaan kiinni Pikkuparlamentissa. Suomalainen demokratia toimii siis todella hienolla ja kunnioitettavalla tavalla. Muunnettua totuutta saas siis puhua eduskunnassa. Oli myös erittäin hieno asia, että Rinteen suosikasta Sanna Sarinista tuli pääministeri. Helsingin Sanomat kertoi, että Ruotsin yleisradioyhtiön kirjeenvaihataja Hasse Svens totesi Sarinin valinnan kuullessaan. "Marin on sosiaalidemokratiassa erittäin kaukana vasemmalla". Sarinin valinta ei tiedä ainakaan hyvää suomalaiselle autoilijalle. Saa nähdä mitä kovan ytimen feministi nelikko saa ministereinä aikaiseksi. Ainakin alkuun heidän pitäisi päästä eroon paineesta, mikä kohdistuu Pekka Haaviston toimiin. Kyllä nelikko jotain kivaa keksii. Onnea Suomi, politiikka on tällä hetkellä kutkuttavan värikästä. Voimme siis odottaa ihan mitä tahansa tulevaisuudessa hallitukselta. 

#eduskunta #ministeri #politiikansisäpiiri #sosiaalidemokratia #sirpapaatero #sannamarin #autoilusuomessa #helsinginsanomat #hassesvens #ruotsinyleisradioyhtiö #ministerit #sosiaalidemokraatit #sairasloma #ihmeparantuminen #muunnettuatotuutta 3suomalainendemokratia #kirjeenvaihtaja #ulkoministeri #pekkahaavisto #onneasuomi

6. joulu, 2019

Oli sotilailla pitkä matka, viereltä kaatui moni. Vain yksi yhteinen päämäärä, vapaus. Yhdessä he taistelivat. Suuri kiitos sotiemme veteraaneille, kaatuneille. lotille. pikkulotille ja vapaaehtoisille. Teidän suuret tekonne eivät unohdu koskaan. Sytytämme yhdessä kynttilän teidän muistoksi. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.

#sotilas #suomenitsenäisyys #itsenäisyys #612 #kynttilä #kaatuneet #sotiemmekaatuneet #sankarivainajat #veteraanit #sotiemmeveteraanit #lotta #pikkulotta #sotiemmevapaaehtoiset #itsenäisyyspäivä #talvisota #jatkosota #vapaus

5. joulu, 2019

Eilen oli todellinen kuvauspäivä. Kuvia tuli otettu aamusta lähtien aina puoleenyöhän. Pari kertaa erehdyin kameran toiselle puolelle. Ei olisi pitänyt erehtyä kameran toiselle puolelle. Tuli nimittäin aika jäätävää settiä. Tunsin kyllä oloni aika vanhaksi. Olen aina näyttänyt typerältä aurinkolasien kanssa. Vaikka ei ollut oma idea, niin silti. Pitäisi olla jotain itsesuojeluvaistoa. 

#kuvaus #photography #fotography #valokuvaus #studio #vanha #aurinkolasit #itsesuojeluvaisto #portrait #potretti

4. joulu, 2019

Tuntuu, että Suome politiikka on rikki. Koko ajan meno muuttu vai sekopäisemmäksi. Kornilta kuulosti eilen, kun Antti Lindtman sanoi, että hän tekee enemmän yhteistyötä puolueiden kesken. Onko hän sama veli ponteva, joka ponkaisi tuoliltaan pitämään palopuheitaan ja haukkumaan kaikkia hallituksen edustaja. vantaan lhja suomalaisille. Sanna Marin taas sanoi, että Antti Rinne voi olla puolueen hallitusneuvottelija. Siis mitä, eikö tuo mies saatu juuri sieltä ulos. Kaikkien puolueiden kanssa neuvotellaan, mutta hallitus pysyy kuitenkin aivan samana.  Vaihtakaa nyt edes Pekka Haavisto, ettei hän tuo Maria Ohinsalon kanssa kaikkia terroristeja Suomeen eläkkeen saajiksi. Kyllä ei mene hyvin Katri Kulmunillakaan. Ei ole hirveästi potentiaalia puheenjohtajaksi. Petteri Oro tarjoutui päämisteriksi, mutta unohtaa, että perussuomalaisetkin olivat edellä vaaleissa. Takapiruna taitaa Keskustassa toimia Juha Sipilä, joka teki aloitteen Rinteen kaatamisesta. Kokeiltaisinko välillä Päivi Räsästä ja Hjallis Harkimoa. Ei kai se ainakaan paljon huonommin menisi. Mestarikin on vain mestari niin kauan, kun on poissa hallituksesta. Yhtä sekopäistä on kuin meno Attendon hoivakodissa. Kaikki haluaa valtaa, mutta kukaan ei tee mitään todellisten onnelmien eteen. Vanhukset on vaihtamattomat vaipat jaloissaan, mutta kukaan viis veisaa. Valta turmelee ja kunnianhimo tappaa kansan hyvinvoinnin.

#mestari #sannamarin #anttilindtman #päiviräsänen #hjallisharkimo #katrikulmuni #keskusta #demarit #kokoomus #perussuomalaiset #eläke #pekkahaavisto #vihreät #vaippa #mariaohisalo #vanhuksetvaipoissaan #attendo #hoivakoti #petteriorpo #terroristi #juha sipilä

3. joulu, 2019

Tänään on sirkushuveja koko kansalle. Rinne ei suostu eroamaan ja syyttää Keskustaa. Katri Kulmuni puhuu vain ympäripyöreitä. Ohjaako Antti Rinne koko linjauton jyrkänteeltä alas. Kaatuuko koko hallitus ja tuleeko uudet vaalit?

Hyvin ei mene ministeri Pekka Haavistollakaan. Eilinen tiedotustilaisuus oli sitä, että yritettiin puhua ohi asian. Syy al-Holin leiriltä kotiututtavien perheiden paluusta vieritettiin Pekan taholta oikeusministerin syyksi. Nyt alkoi Haaviston ja vihreiden kujanjuoksu. Nyt ei varmasti ole toimittu lainsäädännön mukaan.

Jos tämän jälkeen hallitus on toimintakykyinen, niin Ufot ovat ottaneet Suomessa vallan tai ainakin siltä se tuntuisi.

#anttirinnne #pääministeri #linjaauto #pekkahaavisto #ufot #oikeusministeri #katrikulmuni #vihreät #demarit #sdp