Blogi

15. loka, 2019

Vielä tänään ehtii tehdä tarjouksia Wanhat Wehkeet ja Wieheet Ry:n tarjoushuutokauppaan. Tämäkin kuvan Jouko-Niemivaaran Jan-vaappu ja monta muuta kohdetta vaihtaa huomenna omistajaa. Ohjeet viimeisessä seuran lehdessä. Avaamistilaisuus huomenna Mankkaalla, mihin seuran jäsenet voivat tulla paikalle.

#janvaappu #joukoniemivaara #vaappu #uistin #uistinkeräily #vaappukeräily #wanhatwehkeetjawieheet #keräily #fishinglures #sportfishing #salmonfishing #tenofishing #urheilukalastus #sportfiske #sportfishing #kalastusvälineseura #keräilyseura #janvaappujenkeräily #avaamistilaisuus #mankkaa

14. loka, 2019

Tämä viikko pitäisi alkaa kovalla sateella ainakin täällä etelässä ja Espoossa. Uskotaan silti hyvin vahvasti hyvään viikkoon. Jos väsyttää niin kahvi, tee ja lämpivät ja kondotoriatuotteet parantavat kummasti olotilaa. Viikon aloittava katutaide tulee nyt Töölöstä.

#viikko #töölö #katutaide #sade #kahvi #tee #koditoriatuotteet #etelä #espoo

13. loka, 2019

Joidenkin politikkojen mielestä pitää saada halpoja asuntoja ja parkkipaikkoja ei kannata rakentaa. Näin saadaan rakennettua kunnon gettoja. Onneksi olkoon Espoo. Rakennetaan uusi talo, kun vanha homehtuu. Lähiössä on voimaa.

#kaunisepoo #getto #lähiö #espoo #hatvatasunnot #eiparkkipaikkoja #hometalo #vuokratalo

13. loka, 2019

Tänään oli oikein esimerkillinen syyskeli. Huomenna on sitten se normaali sykyinen keli, eli vettä pitäisi tulla kunnolla. Kävin tänään vanhankaupungin koskella. Muutamia siian pyyntäjiä näkyi lippoineen lippoamassa. Sen jälkeen kävin arviomassa uistimia. Myöhemmin kävimme Jaanan kanssa vielä keskustassa kuvaamassa tavaroita huutokauppaan, Nyt alkaakin jo uni painaa silmää. Nukkuminen on kyllä hyvää vihdettä, joten molskis vaan.

#syksy #syyskeli #vangankaupunginkoski #siika #lippoaminen #siianlippoaminen #uistimienarviointi #uistimet #kalastusvälinehuutokauppa #molskis #uni #nukkuminen

12. loka, 2019

Sain eilen lainaksi laadukkaan Canon EF 70-200 mm telezoom-objektiivin. Hurjan painavahan tuo objektiivi on. Painoa jotain 1700 g ja siihen vielä kameran runko päälle. Niskaan tulee aika paljon painoa, mutta valovoimainen objektiivi taikoo mahtavia kuvia. Hakemistahan tuo kuvaaminen vielä oli, mutta onnistumisiakin tuli.

Kävelin ratikkamuseosta Töölön kautta Kamppiin Amos Rexin taidemuseoon. Siellä oli Birger Carlstedin näyttely. Värikkäinä töinä sopivat hyvin syksyn harmauteen. Odottelimme Jaanan kanssa museossa sateen loppumista ja lähdimme Orkidea 2019-näyttelyyn Astoria saliin. Otimme kuvia orkideoista ja laahustimme sieltä väsyneenä metrolla kohti kotia.

#canon #telezoom #objektiivi #canonobjektiivi #raitiovaunumuseo #skurumuseo #ratikkamuseo #sporamuseo #museokortti #museot #orkidea #orkidea2019 #amosrex #kamppi #astoriasali #valokuva #photography #fotography