15. loka, 2014

Toast Skagen

 

 

 

Ainekset

2 annosta:
2 - 4 viipaletta paahtoleipää
1 rkl voita
180 g isoja katkarapuja
2 rkl majoneesia
2 rkl ranskankermaa
0,5 tl sinappia
2 tl sitruunamehua
2 rkl tillisilppua
0,2 tl suolaa
musta- tai roseepippuria
4 sitruunaviipaletta
 
Ohjeet

Sulata katkaravut siivilässä. Sekoita kastike majoneesista ja ranskankermasta. Mausta sinapilla, sitruunalla, tillisilpulla ja suolalla.

Poista leivistä halutessasi kuoret. Pieniä pyöreitä leipiä saa leikattua kätevästi lasia muottina käyttämällä. Paista leivät molemmin puolin voissa. Sekoita katkaravut kastikkeeseen. Kokoa leivät ja rouhi pinnalle pippuria. Koristele sitruunalla ja tillillä.