26. loka, 2014

Pikaruokaa

Vielä 1970-luvulla riitti pikaruuaksi se, että annos oli edes osittain lämmin ja syötävä. Toista se on tänä päivänä. Taso on hinattu paljon korkeammalle uusien pikaruokapaikkojen Street Gastro, Döner kebab ja Kaartin hodari ja hummeri ansiosta. Tämän takia välillä pettyy, kun vertaa jonkin toisen paikan tasoa näihin kolmeen. Ainahan ei omakaan maku tietysti osu yhteen mausteiden kanssa. Sen kuitenkin on nykyisin oppinut, että hyvä pikaruoka on parempaa, kuin moni ravintolaruoka. Tietysti ne eivät aina ole kaikista terveellisimpiä. Kuitenkin joskus ainakin on saatava hyvää katuruokaa. Mitä vanhemmaksi tulee, niin samalla tulee krantummaksi. Pikaruokakin voi olla nautinto, eikä sen tarvitse olla vain nopea vatsantäyte. Sen takia kaduilla liikkueessan pitää olla aina valmis testaamaan uusia pikaruokapikkoja. Ketjut on out ja uudet pikaruokapaikat in. Taste it!

Jaa tämä sivu