Blogi

19. loka, 2018

Eilen oli yksi keräilyurani hienoimpia päiviä. Olinpa eilen huikeassa paikassa, paikan omistaja oli ollut aivan mahtava keräilijä. Tänään uudestaan aamulla samaan paikkaan ja sukellus uudestaan aikajanamatkalle.

Eilen illalla oli olo aika turta. Olisi tehnyt mieli sytyttää piippu kuin tuossa Heikki Tuomelan HAMin maalauksessa "piipunpolttaja" vuodelta 1967 ja miettiä syntyjä syviä.

#keräily #keräilyä #keräilijä #piipunpolttaja #aikamatka #aikajana #piippu #ham #hammuseo #museokortti #keräilyura

18. loka, 2018

Keräily mikä ihana syy elämälle. Keräillä voi niin monella tavalla ja niin montaa asiaa. Koko ajan tulee uusia keräilyalueita. Osassa vahoja keräilyalueita harrastajat ukkoontuvat ja uusia ei tule tekemälläkään. On hienoa, että uusia keräilyalueita syntyy, mutta tasaisuus olisi valttia. Kyllähän sitä myös itse tähyilee uusia keräilyalueita. Alussa kaikki olisi hauskaa, kun voisi vapaasti tehdä virheitä. Kun ei tietäisi mikä tavara on harvinaista ja mikä ei.

Kuvassa yhden keräilyalueen sankaritar. Varmaankin sinulle tuttu nainen. Jos ei, niin joku on mennyt sinulla keräilyssä ohitse. Häntä on kuvattu moninkertainen määrä Marilyn Monroeen verrattuna Ei siis mikään turha nainen. Häntä sanotaan kuningattareksi.

Tänään sukellan itse keräilyn todelliseen ytimeen. Pääsen katsomaan ja tutkimaan todellista keräilyluolaa. Erään keräilijän mielenkiintoinen elämäntyö. Tavaraa on käsittämätön määrä, usealta eri keräilyalueelta. Tästä erästä riittää ilonaiheita useammalle keräilijälle pidemmäksi aikaa. Tänään siis koen sukelluksen syvälle keräilyn ihanuuteen.

#keräily #keräilyä #marilynmonroe #äijäluola #sankaritar #keräilyluola #keräilyluola #keräilijä #collector #collectibles #esine #elämäntyö #keräilyhulluus #keräilyihanuus

17. loka, 2018

Matkahuollosta hain eilen kuusi kpl Erkki Virolaisen tekemiä tauluja. Flusssa vaivasi vaam sinnikkästi. Onneksi useassa taulussa oli väriä, joten sain tauluita lisäenergiaa. Aika hyvin 79 vuotiaalta Erkiltä. Eli taidetta voi hyvin luoda vaikka olisi jo eläkkeellä.

#taide #erkkivirolainen #jacksonpollock #taulu #lisäenergia #flunssa

16. loka, 2018

Flunssa meinaa oireilla, mutta nyt siihen ei ole aikaa. Tänäänkin kiirus päivä. ensin itään, sitten sieltä Porvooseen joen rannalle. Jossain vaiheessa Matkahuoltoon hakemaan tavaraa ja sitten vielä illalla ottamaan röntgenkuvia uistimista.

Olen koittanut hoitaa flussan alkua Orionin Para-Hot tuotteella. Ei olisi kannattanut. Paljon huonompaa kamaa kuin Panadol Hot. Vähän havempaa, mutta ihan rimpulaa ja pakkauksessa on vähemmän tavaraa. Näköjään aikamoinen kopio, kun pakkauksen värikin on kopioitu. Minä luulin, ettei näin härkisti voisi Suomessa kopioida, mutaa näköjään voi. Para-Hottia ei tule toista kertaa meidän ovesta sisään.

#parahot #panadolhot #flunssa #porvoo #itä #matkahuolto #uistin #röntgenkuva #orion

15. loka, 2018

Se on taas maanantai valitettasti. Kyllä se levy lähtee tästä pikku hiljaa käyntiin, jos on pysähtynyt viikonlopun aikana. Vaihtelevaa säätä tiedossa. Ainakin Espooseen on luvattu lunta tällä viikolla. jos ei muuten niin lumikasan muodossa Mankkaalle.

Järisyttävän mielenkiintoinen viikko odotettavissa. Ensi sunnuntaina on viisaampi siitä miten viikko meni.

#katutaide #streetart #maanantai #lumikasa #mankkaa #espoo #maanantai

Katutaide: Ray Morgan valokuva.