Blogi

20. elo, 2018

Siitä se maanantai ja viikko pyörähtää käyntiin. Tänään paukkuu jossain päin Suomea aseenpanokset, kun metsästyskausi käynnistyy. Onneksi ei itse tarvitse osallistua tuohon lajiin. Itsellä tulee olemaan muuten aika mielenkiintoinen viikko. Katsotaan ja ihmetellään.

Viikon katutaiteena esitellään tunnelmia Ham-museon Graffiti-näyttelystä. Hip Hop tunnelmaa Suomesta. Viettäkäähän hauska viikko.

#katutaide #streetart #metsästys #metsästyskausi #graffiti #ham #museo #hammuseo #modernart #muraali #colour #hiphop #viikko  

19. elo, 2018

Tänään harjoittelin koirakuvausta. Samalla tuli tietysti kuvattua koiran emäntääkin joka kulmasta. Kyllähän sitä koiriakin kuvaa, jos valaistusolosuhteet on kunnossa. 

Söimme myös kalaa runsaasti. On hienoa, että kalasta löytyy uusia makuyhdistelmiä chiliä, sitruunaa, aurajuustoa ja paljon muuta. Jälkkärijäätelöjen jälkeen kaikki olivat ähkyjä. Kotimatka meni puhistessa. Kyllä ruoka oli taas hyvää.

#kala #kalaruoka #sitruuna #aurajuusto #koira #koirakuvaus

18. elo, 2018

Olin tänään katsomassa HAMissa grafiitti-näyttelyn. Ihan mielenkiintoinen tietopaketti katutaiteesta ja aika paljon hyviä teoksia. Kaupungilla oli hyvä meno päällä. Paljon ihmisiä liikkeellä. Sain otettua monta hyvää kuvaa. Tänään koitin uutta kikkaa. Halusin muutamia potretti-lähikuvia ihmisistä. Kysyin viideltä ihmiseltä, että voinko ottaa kuvan. Ihmeekseni kaikki vastasivat myöntävästi ja olivat hyvällä tuulella. Minä olin kiitollinen. Seuraavalla kerralla tuskin onnistuu samalla prosentilla.

Porukkaa oli menossa Weekend-festareille. Yhtä juttua vaan en tajunnut. Nuorten pitäisi olla ympäristötietoisia. Melkein kaikilla vastaantulleilla oli glitteriä naamassa. Nyt nämä mikromuovit ovat ulkona Hietiksen hiekalla ja matkalle jääneet valuvat sadeveden mukana viemäreihin ja sieltä pienikokoisina mereen. Kalat sitten popsivat näitä, kun luulevat niiden olevan ravintoa. Voihan glitter. Tämä ei ole kovin hieno ympäristöteko. Glitteriähän ollaan kieltämässä koko maailmassa.

#graffiti #streetart #katutaide #glitter #mikromuovi #valokuvaus #potretti "hietsu #weekendfestivaali #hiekka #ympäristöteko #hietaniemi #naama #viemäri #kielto #glitterkielto

 

17. elo, 2018

Amos Rex avaa ovensa 30.8. Lasipalatsi ja sen piha näyttää hyvältä remontin jälkeen. Aukiolla on hyvä kuhina ainakin ilalla. Paikasta muodostuu varmasti suosittu helsinkiläisille ja turisteille. Yhtä asiaa en vaan tajua millään. Tuota kuvan kohtaa. Ihmiset ja lapset temppuilevat korokkeen reunalla. Veikkaanpa, että tuossa kohdassa on kaide vuoden sisällä. Ennen kuin kukaan ehtii tippua alas tai sen jälkeen. Tuossa voi käydä todella pahasti.

#amosrex #amosmuseo #museo #lasipalatsi #remontti #aukio #kamppi

15. elo, 2018

Tänään Sellossa elokuvissa katsomassa Mamma Mia, here we go again. Olihan se aikamoista siirabbia. Kuitenkin hyväntuulista ja värikästä. Abba musiikki soi taustalla Kreikan saaristossa. Onhan sitä huonompaakin elokuvaa nähty. Leikattu Cher oli aika hauska. Kyllähän siinä plastiikkakirurgeilla on ollut aika paljon työsarkaa.

#mammamia #abba #cher #finnkino #elokuva #sello #plastiikkakirurgia #musiikki #väri #värikäs #kreikka #saaristo