Blogi

20. kesä, 2018

Olen koittanut ennustaa juhannuksen säätä pöllöjen kulmakarvoista. Jos kulmakarva on pystympään on korkeapaine ja matampana, niin matalapaine. Olen huomannut , että Espoon pöllöt ovat antaneet erilaisia epäluotettavia tuloksia. Katsotaan vielä huomiseen ja julistetaan tulos viimeisimmän datan perusteella. Kuitenkin sen voin sanoa jo nyt, että pelastaumispuvun kanssa voi hyvin kalastaa ilmasta piittaamatta. Voi hyvin katsoa ottavatko ahvenet vaappuun.

#juhannus #sää #juhannussää #kulmakarva #pöllö #data#pelastautumispuku #kalastus #urheilukalastus #vaappu #ahven #korkeapaine #matalapaine

19. kesä, 2018

Grillaaminen kuuluu kesään. Tosin sitä voisi tehdä myöhään syksyyn ja aikaisin keväisin. Sopivaa lihaa ei kuitenkaan aina ole saatavissa kaupoissa. Hyvää kassleria saa parhaiten kesäisin. Kuvassa oleva kassler on leikattu isosta palasta pienemmäksi. Ainakin meille maistuu kassler ja siinä samassa valmistuu A-luokan makkaraa. Kuvan annos ei ole kyllä mikään normi ateria, vaan erikoistapaus. Eli grillataan kuin viimeistä kesäpäivää. Kohta on villahousut taas jalassa.

#grilli #grillaus #kassler #makkara #aluokanmakkara #viimeistäkesäpäivää #villahousut 

 

18. kesä, 2018

Aloitetaan viikko vähän erilaisella taiteella. Suomalaista sisun ilmentämää raivorealismia. Sehän on alavilla mailla hallan vaara. Käykää Lidukassa ja eläkää kuin viimeistä kesäpäivää. Syksy on jo lähellä.

Eilen tapasin tämän kuvan herran, Timon. Ystävyys voi pitää taukoja ja alkaa saman tien uudestaan, mihin viimeksi jäimme. Toki olemme soitelleet ja hän myös ilmestyi Faceen hetki sitten. Muistelime tietysti nuoruuttamme ja hyviä tekojamme. Talvisin kävimme usein pienessä avannossa. Se teki hyvää, sillä pitihän niitä höyryäviä tumteita viilentää.

#lidl #lidukka # avanto #avantouinti #suomalaisuus #mustavalkoinen #blackandwhite #ystävyys #maaseutu #winter #talvi #winterswimming #winterfishing #viimeinenkesäpäivä

16. kesä, 2018

Eilen katsotiin minun valokuvia Flickerissä 28783 kertaa ja edellisen' päivänä 11710. Mielenkiintoista, kunhan ymmärtäisi miksi. En keksi oikein mitään selitystä. Viikon huonoin taitaa olla yli 7000. Kyllähän sitä pikkuhiljaa kehittyy, muuttei noin paljon. Onneksi tänään ei tarvitse miettiä tätä vaan saa ottaa kuvia ja nauttia siitä. Hauskaa viikonloppua.

#flickr #valokuva #kävijät #valokuvas #nauti #kioski #punainen

15. kesä, 2018

Eilen tuli kurvailtua sivuteillä. Jos Suomea haluaa nähdä ja oppia siitä ovat sivutiet paras keino siihen. Pölisee tietysti aika tavalla kuivan jakson jälkeen, mutta ei haittaa. Eilen Fagevikissä päin. Kuvasin latoja, lintuja, luontoa ja rautaruukkia tuli kuvattua heti aamusta.

Ongella piti vähän ahvenia kiusata. Aika heikkoahan se oli. Kuitenkin sen verran, että kädet piti liata. Pari yli 500 g ahventa ja yhden ison karkuutin. Lisäksi selvästi pienempiä. Piti lähteä, kun vesi loppui kesken. Kyllä kiskalla maisti jääkylmä kokis. Aivan kun ensikeraa hörppäisi kyseistä juomaa. Kyllä se kesä on vaan hauskaa. Sitä on kiva tallentaa kuvaamalla.

#rautaruukki #fagervik #kesä #sivutie #pöly #ahven #perkuu #kuvaus #uusimaa #lato #valokuvaus #kokis #coca-cola