Blogi

16. tammi, 2021

Poikkeuksellisen kaunis on ollut tammikuun sää. Eilen oli etelässä kovia pakkasia ja varsinkin kovan tuulen kanssa se korostui. Meri oli auki, mutta nyt se taitaa mennä kyllä nopeasti kiinni. Eilen oli merellä upeita merisavuja, kun ilma höyrystyi. Silloin, kun on tasaisesti kylmä, niin lumi on puhtaisen valkoista ja puut ovat eklokuvamaisesti huurustuneita.

Hauskaa viikonloppua kaikille blogin lukijoille!

 

#kaunishelsinki #helsinki #merisavut #meriauki #höyrystyi #katukuvaus #landscape #kaunis #urbanlandscape #photography #valokuvaus #landscapelovers #sreetphotographyhelsinki #tammikuu #january #2021 #winter #snow #talvi #lumi 

13. tammi, 2021

Suomessa Koronarokote tahti on ollut hyvin verkkaista. Kukaan tutuistani ei ole vielä saanut rokotetta. Nyt näyttää siltä, että ensimmäinen kierros on rokotettu Suomessa vasta syksyyn mennessä. Toinen rokote pitäisi antaa ainakin joidenkin tietojen mukaan parin viikon sisällä ensimmäisestä.

Israelissa on jo rokotettu 1,8 miljoonaa ihmistä, vaikka maa teki rokotilauksen muutamaa päivää EU:ta myöhemmin. Jotkut osaa nähtävästi tehdä paremmin kauppaa kuin toiset. 

Itse odotan rokotusta vasta syksyllä, jos oikein hyvin asiassa käy. Näyttää siltä,ettei koronetilanne parane vielä pitkään aikaan. Hengaillaan kotona ja katsotaan töllöä näyttää olevan koko vuoden kantava teema.

#korona #covid19 #koronarokote #pfizer #vaccine #pfizer #israel #rokotetahti #katsotaantöllöä #rokotetilaus #eu #ollaankotona #hengaillaan #teema #kantavateema 

Kuva: Marco Verch Professional

12. tammi, 2021

Lumimyrsky alkoi tänään tiistaina ja sen pitäisi loppua huomenna klo 19.00. Nyt kyllä on aika kova myrsky. Pelastuslaitoksen mukaan pyry voi rikkoa ennätyksen vuodelta 1937.

Pelastuslaitos suositteli, että auto jätetään tänään kotiin. Kaikki eivät ole suositusta lukeneet tai siihen uskoneet, sillä tänään on kuulemma rytissyt oikein kunnolla. Joten kuten Lidlin mainos sanoisi; "nyt järki käteen", jos haluaa välttyä kolareilta ja jonottamiselta.

#lumimyrsky #lumimyrsky #myrsky #pelastuslaitos #ennätys #autokotiin #autojätetäänkotiin #nokkakolari #kolari #rytisee #lidlin #mainos #lidlinmainos #järkikäteen #jonotus

11. tammi, 2021

Viikko alkaa Espoossa kovassa lumisateessa ja huomenna pitäisi sataa taas rutkasti lisää lunta. Torstai ja perjantai pitäisi mennä kovassa pakkasessa.Tänään ei kannata varmaankaan etelässä ottaa autoa käyttöön, jos haluaa olla poissa liikennekaaoksesta. Tänään ja huomenna saattaa pelti paukkua ja aurattuja parkkipaikkoja on todella vaikea löytää. Eli kunnon talvi tästä on tullut.

#espoo #kovalumisade #peltipaukkuu #kolari #liikennekaaos #pakkanen #luntalisää #etelä #peltipaukkuu #parkkipaikka #aurattu #lumisade

10. tammi, 2021

Tänään on vietetty leppoisaa sunnuntaita, tekemättä oikein mitään. Muutama sarja ja pari elokuvaa on tullut katsottua. Menen kohta aiakisin nukkumaan ja huomenna aikaisin verikokeisiin.

#leppoisa #sunnuntai #elokuva #sarjafilmi #nukkuminen #verikoe