Blogi

23. syys, 2019

Uusi viikko alkaa taas. Sitä on jo valmiiksi väsynyt. Eilenkään ei ehtinyt levätä. Mielenkiintoinen viikko takana ja toivottavasti myös edessä. Ei mitään valittamista, kunhan saisi vain levätä enemmän. Kohta on jo lokakuu ja kohta varmaan jo joulupukkikin alkaa kolkutella ovella. Siinä voi mennä joulmanteli väärään kurkkuun. Joku päivitti jo instagramissa ensimmäiset joulutortut. Eli kesäkin alkaa jo tulla sieltä oikeaan suuntaan. Ei kuitenkaan mennä vielä asioiden edelle.

Viikon katutaide tulee Kalliosta, mikä on yksi Hesan parhaimmista kaupunginosista. Ei onneksi mikään uinuva, vaan viriilin eloisa.

#viikko #lepo #väsynyt #katutaide #kallio #kaupunginosa #lokakuu #kesä #hesa #joulupukki #joulumanteli #instagram #joulutorttu #päivitys #eloisa #viriili #koira

22. syys, 2019

Eilen käytiin syömässä pitsaa Jaanan kanssa Fat Lizardissa Espoon Otaniemessä. Oli kyllä mahtavat ja isot pitsat. Minä olin jo ihan täynnä puolessavälissä leikkiä. Koska pitsa oli niin hyvää, niin piti koittaa venyä pidempään. Aika likeeelle pääsin, mutten ihan loppuun. Pitkän notkahduksen jälkeen on taas pääkaupunkiseudulla paikkoja missä pitsa maistuu ihan oikean makuiselta.  Tämä pitsa oli tehty puu-uunissa ja sen kyllä huomasi. Kun illalla menee syömään pitsaa, niin sen pitää maistua ja täytteiden pitää olla laadukkaita. Ihan tarpeeksi on jo niitä halpispitserioita, missä pöytään tulee vähän mitä sattuu lättyjä. Pitsakin voi olla nautinto ja sitä se eilen kyllä oli.

#pitsa #pizza #fatlizard #espoo #otaniemi #aaltoyliopisto #puuuuni #puuuunipitsa #paääkaupunkiseutu #laatupitsa #halpispitseria

22. syys, 2019

Hankin uuden kännykän. En olisi tarvinnut uutta puhelinta, mutta halusin paremman kameran. Vanhakin toimi kirkkaassa säässä, mutta huonoissa valaistusolosuhteissa puhelin oli todella huono. Nyt olen testaillut pari päivää Huawai P20 puhelinta ja olen tyytyväinen kameran kuviin. Ekan kerran Jaana on kade minulle kännykästäni. Yleensä se on ollut ihan päinvastoin. Hänellä on nytkin paljon kalliimpi kännykkä, mutta silti minä saan nyt parempia kuvia. Vaikka itselläni on oikea Canon kamerani melkein koko ajan mukana, niin on hyvä että kännykamerakin toimii. Voin ottaa täälä muutaman varmistuskuvan, jos muistikortille tapahtuu jotakin mitä ei pitäisi.

#huawi #kamera #kännykkäkamera #huawei20 #muistikortti #stockmann #tavaratalo #makeup #canon #fotography #photography #helsinki

20. syys, 2019

Viikko on ollut hyvin kiireinen. Siihen on mahtunut paljon kuvaamista  Kävin myös viikolla Janne Virtasen, joka on Big Brotherin ohjaaja. Pinja Kostilainen haastatteli häntä kauppakeskus Redissa ja minä otin samalla kuvia. Virtasesta meidän perheessä tulee aina mieleen Kotikatu, jota koko perheen kesken aina katsoimme. Nyt ovat lapset lentäneet jo pois kotoa. Niin se aika vain rientää elämässä.

#bigbrother #jannevirtanen #ohjaaja #kotikatu #lapset #tytöt #perhe #viikko #elämä #portrait

19. syys, 2019

Kuulimme taas totuuden verotuksesta tällä viikolla. Pääministeri Antti Rinne lupasi ennen vaaleja, että pieni ja keskituloisten verotus kevenee. Sehän on samanlaista valehtelua, kun meikkimainoksissa kerrotaan, että maskaralla saa kolme kertaa pidemmät ripset tai postimyynnin kuntolaitteella saa kilot karisemaan hetkessä. Politikot tietävät, ettei pienituloisilta pysty verottamaan ja rikkaita on Suomessa aivan turhan vähän. Mitä silloin tehdään. Käydään keskituloisten kukkarossa. Verotetaan tietysti lisää keskituloisilta, vaikka heidän verotus on jo muutenkin kireää kansainvälisessä vertailussa. Kuitenkin aina ennen vaaleja heidän verotusta luvataan keventää. Politikot on helppoheikkejä, joiden puhe voi sisältää mitä lupauksia vain, ilman totuutta.

#sdp #anttirinne #pääministeri #pääministeriantiirinne #postimyyniti #verotus #keskiluokanverotuskiristyy #palkansaajat #pienituloinen #keskituloinen #kansainvälinenvertailu #verotetaan #meikkimainos #maskara #kuntolaite #kilotkarisee #kilottippuu #vaalit #puhe #helppoheikki #totuus